Letos bude naše jazýčky hýčkat Martin Liška a Michal Veréb a jejich tým z AMUSE.

 

Martin Liška

Martin, pracoval u uznávaných šéfkuchařů jako je například Oldřich Sahajdák z restaurace La Degustation Boheme Bourgoise, oceněný Michelinskou hvězdou. Získal několik kuchařských ocenění z mezinárodních a tuzemských soutěží např. zlatá a stříbrná medaile z Thailand – Food and Hoteliers Expo. Martin sbírá historické kuchařky, které jsou pro něj inspirací.

Michal Veréb

Michal, prošel několika známými pražskými restauracemi, kde pracoval na vedoucích pozicích a získal tak zkušenosti v oblasti moderní gastronomie, jak tradiční české, tak i mezinárodní kuchyně. Michal má také bohaté zkušenosti s vedením kuchařských kurzů.

 

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s